Shalom

Näiden nettisivujen tarkoitus on antaa apuvälineitä Raamatun tutkimiseen ja virkistystä uskonelämään.

EVANKELIUMISTA löydät sen kaikkein tärkeimmän - Jumalan meille osoittaman ilosanoman ja pelastuksen, jonka saamme yksin Hänen armostaan.
GALLERIASTA löydät tekemiäni raamattuaiheisia pastellimaalauksia, sarjakuvia ja muuta mukavaa
OPETUKSIA otsikon alta löydät raamattuopetuksia, joita olen ystävieni kanssa kirjoittanut tai kääntänyt.
AJANKOHTAISTA linkista löydät asioita, jotka koen tiedottamisen arvoiseksi.
PDF-KIRJOISTA löydät kirjoja henkien erottamisesta, jotka auttavat meitä kristittyjä erottamaan näiden lopunaikojen väkevät eksytykset ja Jumalan Sanan toisistaan.
RAAMATTUVISA on leikkimielinen kilpailu Raamatun eri aihealueista, jota en ole aikoihin saanut päivitettyä. Kärsivällisyys ehkä joskus palkitaan.
HAHMOGALLERIA esittelee sarjakuvieni hahmoja Raamatun valossa. Tutustu täällä omatuntoon, syyttäjään ja muutamiin muihin DEKKARI- sarjakuvan piirroshahmoihin.
TUOTTEET osiossa on esiteltynä kustantamiani tuotteita, joita saa myös ostaa :) Valikoimassa on tällä hetkellä sarjakuvia, traktaatteja, Heprean aakkosia käsitteleviä opetuksia ja Raamattuaiheisia pelejä.
SANASTO sisältää usein väärin ymmärrettyjen Raamatullisten sanojen sanakirjaselityksiä. Tämän osion uskon auttavan meitä tavallisia uskovia paremmin ymmärtämään mitä Raamattuun on kirjoitettu.
LINKEISTÄ löytyy linkkejä joihinkin uskovien blogeihin, raamatullisiin opetuksiin, nettiraamattuihin ja muutamiin muihin juttuihin, joita koen hyvinä pitää esillä.

Tahtoisin tietty esitellä vielä itseni, jotta tietäisit kenen kansa olet tekemisissä tutkaillessasi näitä sivuja. Olen Petri Kristian Pelkonen ja syntynyt 1974. Perheeseeni kuuluu vaimoni Armi Pelkonen ja 2006 syntynyt Paola-tytär. Minulla on myös aiemmasta avioliitostani 2002 syntynyt Mikael-poika, joka asuu äitinsä kanssa Espanjassa. Uskoon tulin vuonna 2003 ensimmäisen avioliittoni kariutumisen jälkimainingeissa. Tuolloin Jumala vapautti minut kuukauden aikana viinasta, pornosta, keräilyvimmasta ja noituudesta.

Uskoontulotarinani on melkoinen seikkailu, mutta lyhyesti sanottuna monet olivat vuodattaneet hartaita rukouksia puolestani Jumalalle, joka ei omiensa rukouksia koskaan hylkää. (kiitokset kaikille asianomaisille).

Oltuani puoli vuotta uskossa sain valmiiksi LAMPAIDEN SELVIYTYMISOPPAAN, jonka lahjotin Päivä oy:lle. Tämä sarjakuva oli suoranainen Jumalan ihme, sillä en todellakaan tuntenut Raamattua niin hyvin, että olisin oman tietoni pohjalta voinut tehdä raamatullista sarjakuvaa, jonka jokaiselle kuvalle löytyy vastine Raamatun jakeista.

Sarjakuvan  kansi

Koin raamatullisten sarjakuvien tekemisen Jumalan kutsuksi ja olenkin jatkanut niiden tekemistä. Kokemukseni mukaan sarjakuva on erinomainen ja helposti ymmärrettävä tapa opettaa Raamattua. Raamattu on elämämme tärkein kirja ja tahdon sarjakuvillani tarjota kaikille helpon tavan lähestyä Raamattua, kuitenkaan sanomasta tinkimättä.

Ammatiltani olen lähihoitaja ja olen työskennellyt nuorten, päihdeongelmaisten, vammaisten ja vanhusten kanssa ja työt tällä saralla jatkuvat edelleen. Eli tämä Evankeliumin työ on "vain" sivutoiminen juttu - ellei Jumala minua siihen päätä kokonaan irroittaa.

 

Jumalan Siunausta Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä,
Petri Pelkonen

Otan mielelläni vastaan kaikenlaista palautetta. Pyrin myöskin vastaamaan kaikkiin posteihin mahdollisimman pian.
SÄHKÖPOSTI
pelastus@lampaille.com