Evankeliumi tarkoittaa ilosanomaa. Jos jokin asia on pielessä, on ilosanoma viesti siitä, että asia on korjattu. Mikä on siis ihmisen elämässä pielessä, jotta hän tarvitsisi ilosanomaa? Ihmisten elämän suurin ongelma on se, että kaikki ihmiset ovat rikkoneet Taivaallista Isäämme - Jumalaa - vastaan tekemällä syntiä. Synnin oikeutettu seuraus on hengellinen ja fyysinen KUOLEMA. Jumala rakastaa jokaista ihmistä, mutta synti erottaa ihmisen hengellisesti Jumalasta ja Elämästä, joka on Hänessä.

Nämä huonot uutiset kumoava Ilosanoma on se, että Jumala antoi ainoan poikansa - Jeesuksen - syyttömänä kuolla meidän puolestamme, jotta me voisimme Hänen kuolemansa kautta olla armahdetut ja vapautetut synnin aihuttamasta kuoleman rangaistuksesta, ja että me saisimme ELÄMÄN Jeesuksessa. Fyysistä kuolemaa meistä ei kukaan pysty välttämään, mutta pääsyn hengelliseen iankaikkiseen ELÄMÄÄN Jumalan luokse taivaaseen teki Jeesuksen ristinkuolema meille mahdolliseksi. Tahdotko saada syntisi anteeksi, päästä niistä vapaaksi ja viettää ikuisuuden rakastavan Isän läsnäolossa?

Miksi Jumala uhrasi poikansa sinun puolestasi? Vastaus on yksinkertainen: Vaikka olisit kuinka paha tahansa; varas, murhaaja tai saatanan palvoja - mikä tahansa onkaan syntisi - taivaallinen Isäsi tahtoo vapauttaa sinut elämään Hänessä ja Hänen Rakkaudessaan. Saadaksesi syntisi anteeksi ja tullaksesi tuntemaan Jumalan rakastavana isänä Hän uhrasi ainoan poikansa, jotta sinulla voisi olla elämä. Se toimii yksinkertaisesti näin:

1. Rikoksesta (eli synnistä) täytyy seurata lain vaatima rangaistus - Kuolema.

2. Jumala tahtoo vapauttaa meidät tuosta rangaistuksesta ja antoi Jeesuksen kuolla puolestamme. Jos me vain hyväksymme tämän jo suoritetun maksun elämästämme, niin...

3. Jeesuksessa saamme synnit anteeksi ja vältämme meitä odottavan rangaistuksen.

4. Jeesus nousi kuolleista 3. päivänä ja Hänen kauttaan mekin saamme uuden elämän.

Raamattu on Jumalan rakkauskirje meille kaikille. Lue, kuuntele tai katso mitä tuo rakkauskirje sanoo sinusta:

Isän rakkauskirje videona.
Isän rakkauskirje tekstinä.
Isän rakkauskirje ääneen luettuna.

Eikö meilä olekin ihana Jumala, joka rakastaa meitä? Ymmärtääksesi vielä miten suuri Jumala on ja kuinka pieniä me olemme hänen rinnallaan, katso Louie Giglion luentovideo maailmankaikkeudesta ja sen Luojasta ja Hänen rakkaudestaan meitä kohtaan. Tämä auttaa sinua laittamaan oikeaan perspektiiviin suhteesi Jumalaan. On käsittämätöntä kuinka jokin niin suuri kuin Jumala voi rakastaa meitä niin paljon.

How great is our God - Louie Giglio. Valitettavasti tämä on englanninkielinen. (Katso kaikki kuusi osaa, yhteensä n. 50min)

Jos et vielä ole sitä tehnyt, niin käänny Jumalan puoleen jo tänään. Pyydä Häneltä anteeksi pahoja tekojasi (syntejäsi) ja Jumala antaa sinulle voiman luopua niistä. Ota vastaan Hänen armonsa ja 'tapa' syntisi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tämä päätös pelastaa sinut iankaikkiseen elämään ja toivon mukaan myös läheisiäsi - sinun kauttasi. Olkoon armo suuri sinun elämässäsi.

Joh 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Jos harkitset kääntymistä Jumalan puoleen tai jos mietit, että mitä sen jälkeen, niin opastan sinua mielelläni eteenpäin. Ota yhteyttä.

Petri Pelkonen

pelastus@lampaille.com