Heprean aakkoset ovat ihmeellisiä kirjaimia, joita Jumala käytti lausuessaan luomisen sanat: "Tulkoon..." Rabbit ovat jo vuosituhansien ajan tutkineet näihin kirjaimiin kätkettyä Jumalan viisautta, mutta viimeisen vuosisadan aikana ovat uudestisyntyneet Kristitytkin ryhtyneet tutkimaan näitä salaisuuksia. Kirjaimet itsessään eivät sisällä mitään uutta ilmoitusta, vaan auttavat yhä selkeämmin ymmärtämään kirjoitettua Sanaa. Kirjaimet itsessään sisältävät Evankeliumin ja sen eri aspektit kätketyssä muodossa, jotka ovat paljastettuna Kristuksessa. Kun muinaista rabbiinista tietämystä tutkii uustestamentillisessa valossa, saavat kirjaimet aivan uuden ja selkeän sanoman: Jeesus Kristus on ristiinnaulittu meidän syntiemme tähden, jotta Jumala armossaan voisi ottaa meidät lapsikseen ja antaa meille iankaikkisen elämän luonaan taivaassa.

Olen aiemmin julkaissut muutaman näistä Teresa Lewisin pienistä heprean aakkosia käsittelevistä tutkimuksista vihkosina, mutta nyt kun ne ovat loppuun myyty, niin ajattelin laittaa ne kaikki vapaaseen jakoon tälle sivulle.

Tällä hetkellä minulla on kirja tekeillä Heprean aakkosista ja minulla on Fb-sivu, jossa julkaisen lyhyitä artikkeleja aakkosista. Käy liittymässä, jos olet kiinnostunut. Fb-Sivu on nimeltään HEPREAN AAKKOSTEN SALAISUUS.

ALEF: Härkä, Jeesus, numero 1

BET: Talo, luomakunnan kaksijakoisuus, numero 2

GIMEL: Kameli, kerskaaminen, numero 3

DALET: Ovi, numero 4

HEY: Henkäys, numero 5

VAV: Naula, liitto, numero 6

ZAYIN: Ase, sirppi, numero 7

CHET: Aita, pyhitys, numero 8

TET: Käärme, ympäröidä, kietoa, objektiivinen hyvä, numero 9