AIKA JA MAAILMA, JOSSA ELÄMME

 

Nämä artikkelit ja dokumentit käsittelevät nykyaikaa ja sen sisältämiä vaaroja. Näihin kannattaa suhtautua terveellä kriittisyydellä ja varjellen itsensä liialta tiedolta. Nämä ovat tietoa, jota et saa sanomalehdistä tai uutisista ja voivat ola hyvinkin järkyttäviä joillekin ihmisille. Näitä tutkaillessa on hyvä muistaa Jeesuksen sanat:

Luuk. 21:28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

Riikka Söyringin blogi Varoitus: tämä on puhtaasti informatiivista asiaa, ei käsittääkseni kristillisestä näkökulmasta. Kuitenkin hyödyllistä ja arvokasta tietoa rohkealla asenteella.

Kirjasuositus:Heikka, Taneli - Boxberg, Katja:  Lume demokratia (saatavana myös sähkökirjana). Ajankohtaisen kakkosen kirjailijahaastattelu YouTubessa.

Lighthouse Trails Research paljastaa nykyisten kirkkokuntien, pastoreiden ja kristillisten opintuulien taustat

Miksi normaalit negatiiviset tunteet tulkitaan nykyään mielenterveysongelmiksi? Lääketeollisuuden yhteydet psykiatreihin ja miljardiluokan bisnekseen paljastava dokumentti, joka kartoittaa myös lääkkeiden vaarallisuutta. Making a Killing: The Untold Story of Psychotropic Drugging

Miksi ihmisten myrkyttäminen on hyväksyttävää? Aspartaamin myrkyllisyyttä käsittelevä dokumentti Sweet Misery