Warren Smith: "Ihana" Petos

Alaotsikko: "Lisää Esiintulevan Päämäärätietoisen seurakunnan New Age yhteyksiä." (The Further New Age Implications of the Emerging Purpose Driven Movement)

"Kauheita ja pöyristyttäviä tapahtuu maassa: profeetat ennustavat valhetta, ja papit hallitsevat yksissä neuvoin heidän kanssaan, ja sitä minun kansani rakastaa. Mutta mitä te teette, kun tästä tulee loppu?" Jer 5:30,31

Kuvaus: Warren Smith - entinen New Age kannattaja, nykyinen Kristitty - kirjoitti viisi vuotta aiemmin kirjan "Tarkoituksella Petetty: Päämäärätietoisen seurakunnan New Age yhteydet" (Deceived on Purpose: the New Age Implications of the Purpose Driven Church). Tässä kirjassa hän jatkaa teemaa ja paljastaa kuinka Kristityt johtajat tietoisesti tai tietämättään johtavat seurakuntaa hengelliseen ansaan.

"Ihana" Petos tutkii kirkon käyttämiä mielikuvia ja käsitteitä todistaen niiden olevan pohjimiltaan samoja, joita käytetään nykypäivän New Age opetuksessa. Samalla kun raamatullista profetiaa vähätellään ja selitetään pois, käytetään "Uutta Tiedettä" valmistelemaan maailmaa - ja kirkkoa - hyväksymään Uusi Hengellisyys ja väärä New Age Kristus. Tämä kirja kertoo miten kaikki palapelin palat ovat jo paikallaan suurta harhaa varten, jota kuvataan Tessalonikalaiskirjeen 2. luvussa.

"Ihana" Petos -kirja tunkeutuu suoraan tämän petoksen sydämeen samalla, kuin se varustaa Jeesukseen Kristukseen uskovia seisomaan vahvoina sitä vastaan.

Alkuperäinen kustantaja tälle kirjalle oli Lighthouse Trails Publishing, mutta nykyään kirjaa kustantaa itse Warren Smith www.mountainstreampress.com yrityksellään. Kehoitan sinua tutustumaan molempiin kustantajiin ja heidän tuotteisiinsa, jos olet englannin kielen taitoinen.

Kirjan on suomentanut 'Bileamin Aasi'.


Warren Smith: "Ihana" petos Linkki
Luku 1 Päämääränä petos PDF (319kt)
Luku 2 Saddleback vastaa PDF (193kt)
Luku 3 New age Peale - tekijä PDF (199kt)
Luku 4 George Mair'in kirja PDF (204kt)
Luku 5 Viestintuojan syyttäminen PDF (231kt)
Luku6 Schuller - todellinen johtaja PDF (164kt)
Luku 7 Vielä Bernie Siegel'istä PDF (185kt)
Luku 8 ”Jumalan Unelma”: Petollinen juoni? PDF (176kt)
Luku 9 Vielä Rick Warren'ista ja profetiasta PDF (146kt)
Luku 10 Warren, Sweet ja Sweet'in ”Uuden Valon” sankarit PDF (174kt)
Luku 11 Sweet, Spangler ja kvanttihengellisyys PDF (177kt)

Luku 12

Fraktaalit, kaaosteoria, kvanttihengellisyys ja
Autiotalo
PDF (208kt)
Luku 13 Kvanttiharppaus New Age'iin/Uuteen
Hengellisyyteen
PDF (165kt)

Luku 14/
Epilogi

Rick Warren'in ”lavean tien” usko / Epilogi PDF (112kt)