Andrew Strom - Kundaliinivaroitus

Mikä ihmeen kundaliini? Useimmat kristityt eivät ole koskaan edes kuulleet tuota sanaa, mutta on tärkeää oppia mistä on kyse, sillä suurin osa meistä on nähnyt kundaliinihengen itse toiminnassa. Kundaliini on idän uskontolen mystinen henki, jota tuodaan kristillisyyteen suurten nimien ja manifestaatioiden voimalla. Andrwe Stromin tutkimusten mukaan mm. Lakeland -herätys tapahtui suurimmaksi osaksi Kundaliinihengen vaikutuksesta.

Kundalini tunnetaan monilla nimillä, mutta tunnetuin termi meille länsimaalaisille on lienee VALAISTUMINEN. Esim. mielen tyhjentävä meditaatio on harjoitus, jonka pyrkimyksenä on herättää kundalinivoima ts. saavuttaa valaistuminen. Tämä sisältää myös "kristillisen" meditaation, jos siinä pyritään tyhjentämään mieli, jotta voitaisiin kuunnella Jumalaa. Todellinen kristillinen meditaatio keskittyy pohdiskelemaan ja täyttämään mielen Jumalan totuuksilla ja on täten täysin vastakohtaista mielen tyhjentämiselle.

Andrew Stromin Dokumentti aiheesta YouTubessa. Osa 1 Osa 2 Osa 3
Ystäväni Antti Pimiä on kääntänyt ja subtitlettänyt dokumentin suomeksi ja piakkoin meidän pitäisi saada se ladatuksi YouTubeen. Tämä on pitänyt saada jo pitkään ladatuksi YouTubeen, mutta vastustus on kova. Viimeksi kun homma oli miltei valmis koneen kovalevy kärähti. Malttia ja rukousta tarvitaan siis vielä.

Norjalainen (maallinen) yhdistys, joka auttaa Kundalinin valtaaan joutuneita ihmisiä kirjoittaa kundalinista varsin sykähdyttävän varoituksen Kundalinihengen valtaan joutuneen näkökulmasta.

Reija Becksin käännös Andrew Stromin kirjasta on omiaan tuomaan viestin ymmärrettävästi meille suomalaisille.

Lue kirja, niin tiedät enemmän:

Andrew Strom: Kundaliinivaroitus

Andrew Strom: Kundaliinivaroitus 2015 (Päivitetty versio)