ROGER OAKLAND - Uskon nollaus [Faith Undone]

 

Kuvaus: Onko 'Esiintuleva kirkko' [Emerging Church] -liike vain ohimenevä villitys, muodikas lähestymistapa seurakuntaan, vai joukko harhaantuneita nuoria etsimässä vastauksia? EI! Todellisuudessa se on paljon laajempi liike kuin uskommekaan ja sen vaikutus seurakuntaan syvempi, kuin ymmärrämme. 'Esiintuleva Kirkko' perustuu vuosisatoja vanhaan mystiseen perinteeseen, joka tekee tästä liikkeestä voimakkaan ja petollisen. Se saa voimansa harjoitteista ja kokemuksista, jotka ovat vieraita perinteiselle raamatulliselle Kristillisyydelle. 'Esiintulevan Kirkon' tie johtaa suoraan Roomalaiskatolisen kirkon syliin ja lopulta kaikki uskonnot yhdistävään näkemykseen. Tällä kaikella on profetaalisesti syvä merkitys.

Suomessa nämä termit tuntuvat vierailta, mutta silti opit ovat hyvin tuttuja monille. Älä anna käärmeen pettää itseäsi uudella nimellä tai valeasulla.

Kirjan suomennos löytyy sivun alaosasta.

Kirjailijasta: Roger Oakland on kirjailija-luennoitsija ja Understand the times international:in [ymmärrä aikain merkit] perustaja. Hänen helppolukuinen tekstinsä puhuttelee kaiken ikäisiä ja taustaisia ihmisiä. Parin viime vuosikymmenen aikana hän on luennoinut lukemattomissa seurakunnissa, konferensseissa, yliopistoissa ja muissa kouluissa yli 50 maassa. Oakland on kirjoittanut yksin ja yhdessä lukuisia kirjoja, tuottanut ääninauhoja ja muita julkaisuja, joita käännetään jatkuvasti useille eri kielille maailmanlaajuisesti.

Roger Oakland on kirjoittanut ansiokkaan ja hyvin dokumentoidun teoksen 'Esiintulevasta Kirkosta'. Kirjan alkuperäinen nimi on 'Faith Undone'.

Alkuperäinen kustantaja - Lighthouse Trails Publishing on kristillinen kustannusyritys, joka sanoo kustannuslinjastaan seuraavaa:

"Olemme kristillinen kustannusyritys ja julkaisemme kirjoja, jotka ovat linjassa Raamatun totuuden kanssa ja korottavat Jeesuksen Kristuksen nimeä.
Julkaisemillamme kirjoilla täytyy olla sanoma tai tarina, jonka tarvitsee tulla kuulluksi."

Tällä sivustolla 'Faith Undone' on julkaistu kustantajan luvalla ja 'Bileamin Aasin' suomentamana. Opi ymmärtämään, miten maailman laajuinen uskontoja yhdistävä oppi pyrkii tekemään uskostasi merkityksettömän ja voimattoman. Siunattuja lukuhetkiä.

 


Roger Oakland - Uskon nollaus
Luku 1 Uudenlainen seurakunta PDF (220kt)
Luku 2 Esiintulevan kirkon syntyminen PDF (264kt)
Luku 3 Uusi usko 21. vuosisadalle PDF (196kt)
Luku 4 Esiintulevan kirkon aallolla PDF (144kt)
Luku 5 Muinaistuleva palvonta PDF (232kt)
Luku 6 Kun länsi kohtaa idän PDF (284kt)
Luku 7 Munkit, mystiikka ja muinainen viisaus PDF (276kt)
Luku 8 "Eukaristisen" Kristuksen toinen tulemus PDF (325Kt)
Luku 9 Jumalan valtakunta maan päällä PDF (292Kt)
Luku 10 Uskon eliminoiminen PDF (297Kt)
Luku 11 Teurastamouskontoko? PDF (151Kt)
Luku 12 Uusi uskonpuhdistus? PDF (257Kt)
Luku 13 Vai lopunajan eksytys PDF (182Kt)