Shalom

Shalom?

Näiden nettisivujen tarkoitus on esitellä yritystoimintaani, antaa apuvälineitä Raamatun tutkimiseen ja virkistystä uskonelämään.

Yritystoiminnallani pyrin palvelemaan Jeesuksen seurakuntaa ja tekemään Evankeliumia tutuksi. Yritykseni pääala on evankelioivan ja opettavan kirstillisen lukemiston kustantaminen. Muita toimialojani ovat Luovan ilmaisun opetus, graafiset työt (lähinnä kuvitukset), raamatulliset sarjakuvat ja maalaukset.

Kustannustöilläni pyrin täyttämään tyhjiön kristillisen kirjallisuuden kentässä. Hyvät nuorisokirjat ovat harvassa ja sarjakuvat vielä harvinaisempia. Siksi keskityn aluksi lähinnä kristilliseen sarjakuvaan.

Sarjakuvan kansiDEKKARI on ensimmäinen kustannustyöni. Parin viime vuoden ajan olen tehnyt päätoimisesti kristillistä päihdetyötä. Työssäni oppimat ja kokemat asiat ovat vaikuttaneet paljolti DEKKARIN sisältöön. Aiemmin olen tehnyt Päivä oy:lle kaksi teosta.

Sarjakuvan kansi2005 ilmestynyt Lampaiden selviytymisopas -traktaatti sai erittäin hyvän vastaanoton ja poiki jatkoa nimellä ISO lampaiden selviytymisopas: Periikö hukka? (Päivä 2006)

Sarjakuvan kansi Mitään koulutusta sarjakuvaan en ole saanut, mutta

SARJAKUVIA olen piirtänyt lapsesta asti. Vuonna 1995 kyllästyin olemaan yksin harrastukseni kanssa ja perustin Lahden sarjakuvaseura Lasse Gronkin, jonka toiminnan ohjaajana toimin kahdeksan vuotta. Sarjakuvaa olen opettanut erityiskoulun alaluokilta ammatilliseen taidekouluun.

Luovan toiminnan ohjaajana pyrin auttamaan oppilaita pääsemään eroon itseilmaisun esteistä, joista suurin yleensä on liian suuri itsekritiikki. Lähtökohtana on, että jokainen osaa ilmaista itseään. Itseilmaisu vapauttaa suuria voimavaroja arkipäivään ja auttaa purkamaan mieltä.
Hyvän kuvan tekemiseen johdattamisesta antaa SARJAKUVAOPPAAN (pdf 956Kb) ensimmäinen sivu.

Teen myös KUVITUKSIA ja SARJAKUVIA lehtiin, kirjoihin yms.

Kaipaatko piristystä seurakunnan seinälle tai olohuoneeseen vai etsitkö kenties persoonallista lahjaa? Maalaan uniikkeja TAULUJA hengellisista aiheista pastelliliiduilla ja akryylellä.

Toimialani ovat siis:
Kustannus
Kuvitukset
Sarjakuvat
Maalaukset
Kurssit ja luennot (pdf 956Kb)

Kaikki työni tahdon tehdä Jumalan kunniaksi, eikä tilaustyöt voi olla vakaumukseni vastaisia.

Siunausta,
Petri Pelkonen

Otan mielelläni vastaan kaikenlaista palautetta. Pyrin myöskin vastaamaan kaikkiin posteihin mahdollisimman pian.
SÄHKÖPOSTI
pelastus@lampaille.com