Dekkari kotisataman nettisivuilla

Kotisatama julkaisee DEKKARI sarjakuvaa viikottaisena jatkojuttuna. Lue sarjakuvaa Kotisataman sivuilta.
Petri Pelkonen
19.8.2007 11:28

Heprean aakkosia käsittelevä sarja viivästyy

Teresa Lewis ilmoitti minulle ettei nyt pysty jatkamaan heprean aakkosista vihkosarjaa, jonka häneltä tilasin. Toistaiseksi Alef jää ainoaksi sarjan vihoksi. Palaan asiaan myöhemmin jos Jumala suo.
Petri Pelkonen
15.8.2007 19:40

LAMPAIDEN RAKENNUSOPAS ON ILMESTYNYT!

Lampaiden rakennusopas on nyt saatavilla. Toivon mukaan opas on pian myös saatavilla lähimmästä kristillisestä kirjakaupasta. Muutama kappale löytyy myös Akateemisen kirjakaupan hyllyltä. Käy ostamassa sieltä, jolloin he tilaavat lisää ja kristillinen kirjalisuus pääsee sekulääreihin kirjakauppoihin paremmin.
Petri Pelkonen
22.7.2007 18:51

Lampaiden rakennusopas ilmestyy

Lampaiden selviytymisosan saa seuraajakseen Lampaiden rakennusoppaan kesäkuun aikana. Tässä oppaassa eksynyt lammas palaa Hyvän Paimenen luo, joka antaa tälle tehtäväksi rakentaa Pyhän Hengen temppelin.(1Kor 6:19 Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli.) Tämä vihko opastaa kuinka rakentaa oikein.

Ensimmäiset rakennusoppaat tulevat painosta juhannuksen jälkeisellä viikolla. Eli minä päivänä hyvänsä.
Petri Pelkonen
9.6.2007 10:14

ALEF-vihkonen ilmestynyt

Julkaisin ensimmäisen vihkosen heprean kilelen aakkosista. Käsittelyssä on aakkosten ensimmäinen kirjain ALEF. Tarkoitus on kahden vuoden aikana julkaista vihkonen jokaisesta heprean aakkosesta.

Vihkot käsittelevät yhden kirjaimen kerrallaan selvittäen kirjainten Raamatullisia erityismerkityksiä. Vihkoset opastavat tuntemaan Raamatun kätkettyä viisautta.

Vihkot kirjoittaa USAlainen juutalaista syntyperää omaava pastori J.T.Lewis, joka on tutkinut kirjaimia jo 14 vuoden ajan.

Lue lisää tuotteet osiosta.
Petri Pelkonen
5.4.2007 17:08

Lumiraamattukoulu Enontekiöllä.

Robert Curry -ministries järjestää jokavuotisen lumiraamattukoulun jälleen 24. - 30.3. Lue lisää
http://raamattukoulu.fi/
Petri Pelkonen
18.2.2007 14:12