Avioliittolakiuudistus

Nyt on korkea aika käydä allekirjoittamassa Aito avioliitto Ry:n kansalaisaloite Jumalan tarkoittaman avioliittojärjestyksen säilyttämiseksi. Jumalan sanan noudattaminen tuo siunauksia maalle toisaalta Jumalan sanan hylkääminen tuo kirouksen maalle.

5.Moos 11:26-28
Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen: siunauksen, jos te tottelette Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä tänä päivänä teille annan, mutta kirouksen, jos te ette tottele Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä tänä päivänä käsken teidän vaeltaa.

Aito Avioliitto Ry - kansalaisaloite

petri
29.08.2015

Kristittyjen ja muslimien yhteinen uskonto.

Nyt jumalattomalle ekumeeniselle liikkeelle on jo nimikin Chrislam (Kris[tillinen]islam). Tämän uutisen mukaan Rick Warren ja Robert Schueller touhuavat liikkeen kärjessä.

http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=1366

Muslimijohtajat aloittivat tämän yhdentymispyrkimyksen jo vuosia sitten opettamalla Kristityille johtajille kuinka Raamattua tulisi lukea.

http://acommonword.com/index.php?lang=en&page=option1

petri
22.03.2011

Antikristillinen rahajärjestelmä

Nokian uskomaton matka maailman jättiläiseksi ja sen osuus antikristillisen rahajärjestelmän kehityksessä. Onko suomi tämän järjestelmän kehto ja koekenttä? Lue Vikin hätkähdyttävä artikkeli aiheesta http://israelupdate.achlak.net/?page_id=2759
petri
17.02.2011

Homovihkimiset

Homous on kauhistus Jumalan silmissä (3. Moos. 18:22). Miksi kirkon pitäisi siis siunata homoliitot, ikään kuin Jumala olisi ailahteleva ja muuttaisi mieltään aika ajoin, siitä mikä on syntiä ja mikä ei. Ei Jumalaa edustava kirkko voi siunata sitä mikä on Jumalalle kauhistus.
petri
05.11.2010

Heprean aakkosvihkoja julkaistu lisää

Olen saanut valmiiksi myös Hey, Vav ja Zayin vihkoset. Nyt vihkoja julkaistu yhteensä seitsemän. Heprean aakkosten symboliikkaan perehdyttävät pikku vihkoset voi tilata suoraan täältä.
petri
05.11.2010

RASVASOTA!

A Talk 16.9.2010 - Eläinrasvan vastustajat jauhot suussa. Laajempi keskustelu eri ruoka-aineiden terveellisyydestä ja päättäjien motiiveista asioiden takana olisi tarpeen. Tämä aihe koskee jokaista suomalaista.
petri
23.09.2010

Sivuston huolto etenee...

Sivuston päivitys saattaa olla valmiina jo torstaina.
petri
14.03.2010

Sivustoa huolletaan

Sivustoa siirretään par'aikaa CMS Made Simplen alle. Urakka valmistuu arviolta perjantaihin mennessä
lauri
10.02.2010